Skip to content

Over ons

 

Samen maken we het onderwijs beter

BeterScoren brengt organisaties in beweging. Wij geloven dat elke organisatie kan groeien door zaken in beweging te brengen, met een open mind naar vraagstukken te kijken en samenwerken. BeterScoren is volledig op dat geloof gebouwd. Samen met onze klanten en partners creëren we klantwaarde door actieve samenwerking en zo min mogelijk verspilling van energie en middelen. Wij brengen organisaties in beweging.

Onze visie

Inspirerend onderwijs verandert de wereld.

Onze samenleving vraagt steeds meer transparantie. Binnen onderwijsorganisaties zal hierdoor een groeide behoefte bestaan aan integrale managementstuurinformatie en schoolleiders die sturen op waarde creatie.

Onze missie: create motion

Gebruiksvriendelijke en onderscheidende managementinformatiesystemen aanbieden, en voortdurend, doorontwikkelen. Wij bieden onderwijsorganisaties de tools voor een integraal overzicht van alle facetten van de gevoerde strategie, de onderwijskwaliteit en de bedrijfsvoering. Onze applicatie is samen met-, en voor het onderwijs gemaakt. Onze producten/diensten, creëren beweging in de organisatie en zijn daarin uniek.

 

Samenwerken aan beter onderwijs

Wij geloven in samenwerken. Beschikbare kennis en kunde samenbrengen in een groot landelijk netwerk. Wij delen ons geloof met onze samenwerkingspartners, Marant Interstudie en Mijn ID.nu. Gezamenlijk vormen wij een schoolleidersnetwerk van formaat.

        

 
Directie BeterScoren:  

 Wim ten Broeke  strategie & ogranisatie / KPI-specialist

 Margreet ten Broeke  ICT en BeterScoren Support